news

Pompierii din Cluj-Napoca au fost alertati, dupa ce un incendiu a izbucnit la panoul electric din bucataria unei sali de evenimente din comuna Feleacu

 

Incidentul a fost semnalat de angajatii locatiei, care au observat fum si flacari in zona tabloului electric. Personalul a actionat prompt si a intervenit cu stingatoare, reusind sa lichideze incendiul inainte de sosirea echipajelor de pompieri.

Ca masura de precautie, toti cei 20 de oameni aflati in cladire la momentul respectiv, au fost evacuati in siguranta. Din primele informatii, nu au fost inregistrate victime si nici pagube materiale semnificative, incendiul fiind izolat rapid la panoul electric.

Pompierii au verificat locul pentru a se asigura ca nu exista riscul de reaprindere si ca instalatia electrica nu prezinta alte pericole. O ancheta urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale incendiului.

 

Urmareste-ne si pe:
Anca Ionescu

Share
Published by
Anca Ionescu

Recent Posts

„Moment foarte neplacut” la Manastirea Zamfira din Prahova, la slujba de duminica. Preotul a avut o predica „halucinanta”, a infierat Ucraina si i-a adus osanele lui Putin

Moment socant la Manastirea Zamfira din judetul Prahova, relatat de o cunoscuta bloggerita de turism,…

37 de minute ago

Diaspora salveaza Moldova. Tabara DA a trecut in frunte, sunt mai multe voturi pentru aderarea la UE

Rasturnare de situatie, luni dimineata, in privinta rezultatelor referendumului din Moldova privind aderarea la UE.…

48 de minute ago

O fetita de 6 ani a ajuns la spital cu rani la cap dupa ce a fost atacata de un caine, pe o strada din Sectorul 4

Un incident periculos s-a produs, in aceasta dimineata, pe o strada din Sectorul 4 al…

48 de minute ago