Deputatul PSD Adrian Solomon, huiduit dupa un discurs halucinant: Poporul sa fie condus de un etnic roman, si nu german, ca acum

politica

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a fost huiduit sambata la Barlad, unde a sustinut un discurs de Centenar plin de greseli si afirmatii ce nu-si aveau locul in niciun fel de prelegere, cu atat mai putin la o astfel de ocazie.

Inca de cand a fost anuntat ca urmeaza sa ia cuvantul multimea a inceput sa huiduie si sa fluiere, dupa cum se vede intr-o filmare a G4Media.

Solomon nu s-a lasat afectat si a inceput sa multumeasca natiunii romane, „singura capabila sa fie cea care a dat 800.000 de morti pe campurile de lupta”, printre altele.

„Ati ascultat destul tot fel de fel. Ati auzit despre oameni politici, despre militari, despre personaje de la nivel national sau international care au ajutat la faurirea Unirii si la recunoasterea ei. Vreau sa omagiez natiunea romana, singura care a facut din Ferdinand intregitorul acestei tari, singura care a facut din Bratianu primul ministru al unei Romanii mari, singura capabila sa fie cea care a dat 800.000 de morti pe campurile de lupta de la Marasesti, Oituz, Marasti si din toata tara.

Prin urmare, fara poporul roman, fara natiunea romana, aceasta zi nu ar fi fost capabila (sic!). Si mai doresc un singur lucru: ca peste inca 100 de ani sa dea Domnul ca poporul roman sa fie condus de un etnic roman si nu german ca acum”, a spus Solomon, starnind furia oamenilor care au inceput sa huiduie si sa-l fluiere.

Solomon a devenit celebru in 2012, cand l-a amenintat pe fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, ca ar putea avea soarta lui Aldo Moro, premier italian asasinat in anii 80 de extremistii de stanga.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: