CNN a remarcat doua cladiri „fascinante” la Cluj. Clujul, prezent intr-un top realizat de CNN cu cele mai frumoase orase europene care nu sunt aglomerate de turisti

news

CNN a prezentat duminica un top a celor mai frumoase 20 de orase europene care nu sunt asaltate de turisti. Cluj-Napoca este prezent in acest top, alaturi de Haga, Malmo sau Berna.

„Al doilea mare oras din Romania este deseori vazut ca o escala de catre turistii in cautare de aventuri in Muntii Apuseni sau care vor sa viziteze locurile istorice din Transilvania. Insa vasta biserica Sfantul Mihail, in stil gotic, si fascinanta Fabrica de Pensule (o galerie functionala si spatiu artistic intr-o fosta fabirca de pensule) sunt doar doua atractii care fac ca o sedere mai lunga la Cluj sa fie obligatorie”, anunta CNN.

CNN mentioneaza si abundenta de „cafenele si baruri si piete dragute”, astfel incat Clujul are toate ingredientele pentru a deveni o destinatie de city break.

Celelalte orase mentionate de CNN in acest top sunt Orange (Franta), Norwich (UK), Aarhus (Danemarca),  Antwerp (Belgia), Haga (Olanda), Saraievo (Bosnia), Pristina (Kosovo), Malmo (Suedia), Aberdeen (Scotia), Berna (Elvetia), Wroclaw (Polonia), Tbilisi (Georgia), Minsk (Belarus), Erevan (Armenia), Debrecen (Ungaria), Ankara (Turcia), Plovdiv (Bulgaria) si Torin0 (Italia).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: