S-a refacut Ciuma Rosie. Marcel Ciolacu, prezent la Conventia Nationala a „tradatorului” Ponta – Video

politica

Presedintele interimar al PSD, marcel Ciolacu, participa duminica la Conventia Nationala a Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Ponta a fost catalogat deseori „tradator” si „securist” de liderii PSD. Recent, Lia Olguta Vasilescu a spus despre Ponta ca este „potaie”.

Marcel Ciolacu se afla in primul rand de scaune, alaturi de Gabriela Firea. La distanta foarte mica de el sta liderul Pro Romania, Victor Ponta.

In discursul sau, Gabriela Firea a spus ca Ponta a fost „cel mai performant premier al Romaniei din ultimii ani”.

„Am acceptat din prima secunda invitatia colegului nostru Victor. Si eu, ca si multi alti romani stim ca Victor Ponta a fost cel mai performant premier. Trebuie sa ne intrebam de ce am schimbat 3 premieri in 3 ani? De ce nu am pus un premier ca Victor Ponta, ca sa facem performanta? (…) Daca nici acum nu sunt data afara din CEX inseamna ca s-a schimbat PSD”, a declarat Firea.

PRO Romania organizeaza duminica reuniunea Conventiei Anuale. ”Cu aceasta ocazie, presedintele partidului, Victor Ponta, va lansa ‘Manifestul politic PRO Romania 2020-2024’ ce contine zece prioritati pentru dezvoltarea Romaniei”, anunta Pro Romania.

Evenimentul se desfasoara la Palatul Parlamentului cu participarea a peste 1200 de membri PRO Romania, parlamentari si coordonatori locali.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: