Vestea cea mare, cand se redeschid terasele: „Dupa discutiile cu guvernul am agreat ca vom putea deschide terasele in faza a doua”

news

Dragos Petrescu, proprietarul celui mai mare lant de restaurante din Romania, a anuntat la Digi24 ca terasele se vor deschide in faza a 2-a a relaxarii, adica din 1 iunie.

„Dupa discutiile cu guvernul am agreat ca intai vom putea deschide terasele in faza a doua, cel mai probabil in jurul datei de 1 iunie. Vor urma inca doua faze, speram la doua saptamani, sa fie deschis 50% din spatiul interior din zona HoReCa si apoi integral, daca totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a spus Dragos Petrescu.

Referitor la preturile din restaurantele si cafenelele din Romania, el a spus ca nu se ia in calcul cresterea acestora.

„Consideram ca urmatorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care sa pregateasca un an mai bun. Din semestrul 3 speram ca lucrurile sa isi revina.

Clientii vor fi pe buget limitat si se vor uita la fiecare cost, ne asteptam ca preturile in industrie sa nu creasca sau chiar sa scada, desi costurile operatorilor ar putea creste din cauza investitiilor care trebuie facute”, a mai spus Petrescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: