„Domn Ciolanu, corect se scrie cu virgula”. Cum s-au facut iar de ras pesedistii chiar in prima zi a sesiunii parlamentare

politica

Parlamentarii PSD au pus la cale un protest, in prima zi a noii sesiuni parlamentare, prin care cereau demisia lui Vlad Voiculescu insa si-au inscriptionat gresit pancartele. 

Pesedistii au afisat pancarte pe care era scris „Voiculescu demisia!”, insa corect in limba roman ar fi fost „Voiculescu, demisia!”. Pancartele pesedistilor au fost comentate cu ironie chiar pe pagina de Facebook a lui Ciolacu.

„Tragedia de la ‘Matei Bals; arata ce se intampla cand pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publica si 0% actiuni concrete pentru a proteja sanatatea romanilor!

De aceea, trebuie sa punem rapid STOP acestui film de groaza: Voiculescu, demisia!!!”, este mesajul publicat pe pagina lui Ciolacu. Cel mai probabil acest mesaj a fost scris de altcineva, intrucat demisia lui Voiculescu este ceruta corect in limba romana.

Parlamentarii PSD au provocat scandal inca de la debutul sesiunii ordinare a Camerei Deputatilor, solicitand demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a cerut un moment de reculegere in memoria victimelor de la „Matei Bals”. El a sustinut ca, in ultima luna, de cand Vlad Voiculescu este ministru al Sanatatii „au ars patru spitale in Romania”. El l-a acuzat pe Voiculescu de „lipsa de empatie” si „sfidarea” pacientilor, „parintilor, cu cei care au fost victime acestor situatii”.

„O tara nu poate fi condusa de pe partia de schi, nu poate fi condusa din sala de sport”, a mai spus Simonis, aluzie la momentul in care s-a vaccinat Klaus Iohannis.

Momentul de reculegere a fost insa intinat tot de pesedisti, pentru ca au inceput sa strige „Demisia” in momentul in care presedintele Camarei Deputatilor, Ludovic Orban, a cerut un moment de reculegere.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: