Biden, un nou mesaj dur in legatura cu Vladimir Putin: „Este un macelar”

externe

Joe Biden, acord, pace, Fasia Gaza, lunea viitoare

Presedintele american Joe Biden l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin un „macelar”, dupa ce s-a intalnit sambata cu refugiati ucraineni la Varsovia, in Polonia, informeaza CNN.

Intrebat de reporteri la ce s-a gandit cand i-a vazut pe refugiati, „ce crede despre Vladimir Putin, avand in vedere ce le-a facut acestor oameni”, Biden a raspuns: „Este un macelar”.

In timpul scurtei sesiuni de intrebari si raspunsuri de la Stadion Narodowy, Biden a povestit ca a mai fost in locuri ca acesta in viata sa, dar a spus ca este mereu surprins de „profunzimea si puterea spiritului uman”.

„Este incredibil, este incredibil. Vedeti toti acei copii mici. Vreau doar sa ii imbratisez, vreau doar sa le multumesc. Adica, este, te face sa fii al naibii de mandru”, a spus el.

El a adaugat: „Fiecare dintre acei copii a spus ceva de genul: ‘Spuneti o rugaciune pentru tatal meu sau bunicul meu sau fratele meu care se afla acolo si lupta’. Si imi amintesc cum este atunci cand ai pe cineva intr-o zona de razboi. In fiecare dimineata te trezesti si te intrebi. Pur si simplu te intrebi. Si te rogi sa nu primesti acel telefon.”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: