Un pescar din Brazilia a fost gasit dupa doua zile agatat de o geamandura de semnalizare

life

Un pescar a fost gasit agatat de o geamandura de semnalizare, si salvat de un pescar local la doua zile dupa ce barca sa a fost gasita plutind in deriva in largul coastelor Braziliei, informeaza BBC.

David Soares, in varsta de 43 de ani a declarat presei locale ca a cazut de pe barca de pescuit si a inotat timp de patru ore inainte de a gasi geamandura, pe care a reusit sa se urce.

Barbatul a fost tratat pentru deshidratare si a revenit la pescuit.

Soares plecase singur de pe plaja Atafona din nordul statului Rio de Janeiro pe 25 decembrie pentru a pescui cand a cazut din barca.

El a declarat pentru site-ul de stiri G1 din Brazilia ca „pentru mine primele 10 minute au fost cele mai dificile pentru ca imi doream cu orice pret sa ma intorc la barca” dar curentul era prea puternic si nu putea ajunge la ea. Odata ce si-a dat seama ca nu va putea sa se intoarca la barca lui, si-a scos camasa si pantalonii si s-a lasat dus de curent.

„Apa era agitata si batea vantul… asa ca am decis sa ma las purtat de curent pentru a folosi mai putina energie”, a spus el. Dupa patru ore, a ajuns la o geamandura de semnalizare din apropierea portului Acu, pe care a urcat. „Am crezut ca voi muri de frig inainte sa primesc ajutor”, a adaugat el.

Doua zile au trecut pana sa fie zarit de unul dintre colegii sai pescari, care a pornit sa-l caute dupa ce familia lui i-a anuntat disparitia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: