Agresoarele cu carnatul din Vaslui au scapat de puscarie. Victima le-a iertat contra sumei de 3.000 de euro

news

sofer, baut, permis suspendat, Dambovita, accident, minor, bancheta din spate

Cele doua femei din Puscasi (Vaslui) care au violat o alta femeie cu un carnat au fost eliberate din arest dupa ce victima si-a retras plangerea.

Agresoarea, Irina Arcaleanu, si nora ei de 16 ani au reusit sa o convinga pe victima sa-si retraga plangerea de la dosar, prin urmare judecatorul de la Judecatoria Vaslui a decis miercuri, 11 ianuarie, sa revoce masura arestului preventiv, punandu-le pe cele doua in libertate.

Vremea Noua informeaza ca victima si-a retras plangerea contra sumei de 3.000 de euro.

Agresoarele de la Puscasi au fost cercetate pentru savarsirea infractiunilor de viol, lipsire de libertate in mod ilegal si loviri sau alte violente.

Reamintim ca la sfarsitul lunii noiembrie, victima celor doua, mama a cinci copii, a fost transportata la spital dupa ce a fost agresata timp de mai multe minute. Neintelegerile dintre Irina Arcaleanu si vecina ei sunt vechi, de aproape cinci ani, si ar fi pornit de la o idila pe care victima ar fi avut-o in trecut cu sotul agresoarei. Dupa ce a aflat ca a fost inselata, Irina Arcaleanu a inceput sa-i faca viata un calvar vecinei sale. I-a spart geamurile la casa, a amenintat-o cu bataia daca nu se muta in alta parte, ceea ce s-a si intamplat in urma cu doua luni, cand victima matura frunzele din fata portii sale.

Abia intoarsa din Spania, Irina Arcaleanu a incropit un plan de razbunare, iar pentru a-l pune in aplicare a apelat la ajutorul nurorii, Denisa M., o minora de 16 ani, cu care si-a imobilizat victima, apoi a tarat-o in casa.

Acolo, cele doua agresoare au inceput sa-i aplice mai multe lovituri de pumni si de picioare victimei, apoi au dezbracat-o si au inceput sa o filmeze. Pentru ca umilinta sa fie totala, Irina Arcaleanu si Denisa M. au incercat sa-i introduca victimei un carnat in vagin, ca o lectie sa nu mai umble dupa barbatii altora.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: