Vizita fara precedent la granita SUA-Mexic. Primarul New York-ului anunta ca in oras „nu este loc” pentru autobuzele incarcate cu migranti

externe

Primarul New York-ului a declarat, in orasul El Paso aflat la granita cu Mexic, ca „nu este loc in New York” pentru autobuzele incarcate cu migranti care sunt trimise de catre statele de granita conduse de republicani in cel mai populat oras al Americii, potrivit Reuters.

Eric Adams, un democrat, a criticat, de asemenea, administratia presedintelui democrat american Joe Biden, spunand ca „acum este timpul ca guvernul national sa-si faca treaba” in legatura cu criza imigrantilor de la granita de sud.

Vizita unui primar din New York intr-un oras de granita in legatura cu problema imigrantilor este fara precedent.

In ultimele luni, guvernatorii republicani din Florida si Texas au trimis mii de migranti care cauta adapost in SUA in orase conduse de politicieni democrati, inclusiv New York, Chicago si Washington, D.C.

In New York acest lucru a exacerbat criza locuintelor si a persoanelor fara adapost din oras.

Calatoria lui Adams la El Paso vine dupa ce primarul a declarat ca afluxul de migranti in New York ar putea costa orasul pana la 2 miliarde de dolari, intr-un moment in care orasul se confrunta deja cu un deficit bugetar major.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: