Ciolacu, Simonis si Neacsu merg in vizita oficiala in Azerbaidjan. Se vor intalni si cu dictatorul Ilham Aliyev

politica

Marcel Ciolacu, fraier de serviciu, Ciutacu, emisiune, bugetari, sefi, vouchere, Romania TV, demagog

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, se va afla luni si marti in vizita oficiala in Republica Azerbaidjan, la invitatia presedintelui Adunarii Nationale a acestei tari, Sahiba Gafarova.

In prima zi a vizitei, luni, Marcel Ciolacu va avea, la Baku, o intrevedere cu presedintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, dupa care va participa la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la Monumentul Torta Eterna.

Tot luni, presedintele Camerei Deputatilor va avea intalniri cu Sahiba Gafarova, presedintele Adunarii Nationale a Republicii Azerbaidjan, cu Mikayil Jabbarov, presedinte al Consiliului de Supraveghere al SOCAR, si cu Rovshan Najaf, presedintele SOCAR.

Ciolacu va vizita marti terminalul „Sangachal” si locul unde a fost forata prima sonda de petrol din lume. Va vizita, de asemenea, Centrul „Heydar Aliyev” si „Azerkhalcha OJSC”. El va depune o coroana de flori la monumentul compozitorului George Enescu de la Baku.

Presedintele Camerei Deputatilor va fi insotit de vicepremierul Kelemen Hunor, de Marian Neacsu, secretarul general al Guvernului Romaniei, Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alexandra Presura, secretar al Camerei Deputatilor, precum si de o delegatie formata din membrii conducerii Transelectrica S.A. si Transgaz.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: