Bataie intr-o saormerie din Capitala. Un client l-a atacat cu maceta pe angajatul nepalez – Video

news

Conflict violent intr-o saormerie din Bucuresti. Un individ a intrat si l-a pocnit pe unul dintre angajati, un cetatean nepalez. Nepalezul a reactionat, dupa care individul a scos o maceta si l-a taiat pe acesta.

Conflictul a avit loc in saormeria Baneasa de pe Calea Vitan 235.

Conflictul a fost declansat de o femeie, care a fost nemultumita de produsul primit. Zece minute mai tarziu, un individ a intrat nervos in saormerie si l-a pocnit pe angajatul nepalez.

Nepalezul a reactionat si el, lovindu-l cu palma peste fata pe agresor. Furios, acesta a scos o maceta de la brau, a sarit peste tejghea si l-a atacat pe nepalez.

Angajatul nu a fost ranit grav, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro. Agresorul este in acest moment cautat de politisti.

„La data de 21 aprilie 2023, in jurul orei 00.00, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 11 au fost sesizati cu privire la faptul ca angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect taietor-intepator, de un barbat cu care a avut o discutie in contradictoriu.

Politistii s-au deplasat la fata locului pentru a lua primele masuri, barbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitaliceasca.

Cercetarile sunt continuate, in vederea identificarii si depistarii persoanei banuita de savarsirea faptei de lovirea sau alte violente, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3”, a anuntat Politia Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: