Cumplitul accident de la Lumina, Constanta: doi morti, soferul TIR-ului a scapat nevatamat – Video

news

Un grav accident de circulatie a avut loc, miercuri, la iesirea din localitatea Lumina catre orasul Navodari. Doua persoane au murit, implicate doua autoturisme si un autotren.

Alte patru persoane au fost ranite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dobrogea”, pentru doua persoane extrase dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, un barbat de 55 de ani si o femeie de 38 de ani, manevrele de resuscitare au fost zadarnice, fiind inregistrat decesul acestora.

Alte doua victime, in stare de constienta, au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, in timp ce soferul unuia dintre autoturisme si cel al autotrenului au refuzat sa fie duse la spital si au fost asistate medicale la locul producerii accidentului.

S-a intervenit cu o autospeciala de stingere incendii, o autospeciala pentru transportarea victimelor multiple, descarcerarea, trei echipaje SMURD si alte doua de la Serviciul de Ambulanta Judetean, precum si cu elicopterul SMURD.

Conform Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, circulatia rutiera este oprita la locul producerii accidentului, cercetarile fiind in derulare.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: