Cum a avut loc cumplitul accident din Vanju Mare, trei tineri au murit. Depasire teribilista pe linie continua – Video

news

Doua fete, de 18 si 22 de ani, si un tanar de 19 ani au decedat marti seara intr-un accident care a avut loc pe DN 56A, la iesire din orasul Vanju Mare spre localitatea Bucura.

„Doua echipaje de pompieri din cadrul Statiei Vanju Mare au intervenit, in aceasta seara, cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si o ambulanta SMURD la un accident rutier produs intre un autotren si un autoturism, pe DN 56A, la iesire din orasul Vanju Mare spre localitatea Bucura”, a transmis ISU Mehedinti.

Trei tineri au ramas blocati in autoturism si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

„Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, doua tinere de 18, respectiv 22 de ani si un tanar de 19 ani, care se aflau in stare de inconstienta, in stop cardio-respirator. Dupa extragerea victimelor s-au inceput manevrele de resuscitare de catre echipajele SMURD si SAJ.

Din pacate, acestia nu au raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarati decedati de catre medicul SAJ”, informeaza ISU Mehedinti.

Din primele informatii, soferul autoturismului ar fi intrat in depasire pe linie continua, incercand sa depaseasca o masina in care se aflau prieteniu de-ai lor, dupa care s-au izbit de TIR si a sfarsit in a se rasturna.

Soferul autotrenului a incercat sa evite impactul, tragand pe dreapta. Tinerii se indreptau catre o petrecere, potrivit Actual Mehedinti.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: