Un urs a cazut a de la etajul 1 al unui mall din Brasov. A fost prins dupa cateva zeci de metri, a fost eutanasiat

actualitate

Un urs care s-a ranit grav dupa ce a cazut, in noaptea de duminica spre luni, de la etajul 1 al parcarii unui mall din centrul municipiului Brasov, a fost eutanasiat in cursul diminetii, a transmis Primaria Brasov.

Conform sursei citate, ursul a intrat in parcarea AFI Mall si, dupa ce a urcat la etajul 1, a gasit un balcon pe unde a incercat sa iasa si a cazut.

Desi era ranit, ursul a mers zeci de metri, ajungand in strada Romana, unde a fost prins de echipa de interventie.

„Avand in vedere ranile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea in parcarea mall-lui si pana la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de interventie si nu a reprezentat niciun risc pentru brasoveni”, au sustinut reprezentantii Primariei.

Conform acestora, este vorba despre exemplarul care, in cursul saptamanii trecute, a fost zarit in mai multe locuri din jumatatea de sud a orasului, respectiv in cartierul Racadau si pe Calea Bucuresti.

Tot saptamana trecuta, in partea de nord a orasului, un alt urs a intrat in curtea unei case, populatia fiind informata prin sistemul Ro-Alert in legatura cu prezenta acestuia si sfatuita sa evite zona.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: