Primaria Craiovei organizeaza „Festivalul International Adrian Paunescu”. Nimeni nu vine din strainatate, e prezent insa nationalistul Dan Puric

news

Primaria Craiovei, condusa de Lia Olguta Vasilescu, finanteaza un pretins fetival „international” dedicat poetului ceausist Adrian Paunescu la care nu vine insa nimeni din strainatate.

La festivalul pompos intitulat „international” participa doar invitati din tara, printre care se numara fiul lui Paunescum Andrei, si nationalistul Dan Puric, care s-a remarcat prin rostogolirea in spatiul public a narativelor moscovite privin Ucraina.

„Povestea incepe pe 21 iulie, de la ora 13, in sala Oglinzilor din Muzeul de Arta Craiova, unde, pe langa cuvintele de deschidere, se vor organiza si lansari de carte de poezie Paunescu. Seara, va dam intalnire la Teatrul National Marin Sorescu pentru un spectacol despre „Identitatea nationala”, semnat de Dan Puric si Andrei Paunescu”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Pe 22 iulie, dimineata, de la 10.30, la Filarmonica Oltenia Craiova, are loc Concursul de Muzica Folk, pentru ca seara, in Parcul N. Romanescu, de la ora 19, la Teatrul de Vara, toti cei care au raspuns prezent invitatiei Fundatiei Culturale Iubirea sa se adune pentru o seara de Cenaclu Flacara.

„In ultima zi de Festival, pe 23 iulie, dupa drumul in comuna Barca, unde Adrian Paunescu a copilarit, ne intoarcem la Teatrul National Marin Sorescu, de la ora 19.00, pentru o intalnire exceptionala cu Florin Piersic si pentru decernarea premiilor la ambele concursuri ale Festivalului”, au mai transmis organizatorii.

Reamintim ca Lia Olguta Vasilescu s-a lansat in politica pe listele PRM, partid ultranationalist infiintat de Corneliu Vadim Tudor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: