Se inchide circulatia pe A2, in urmatoarele 2 nopti, pe un sector de aproape patru kilometri

news

Circulatia pe autostrada A2, Calea 1 Bucuresti – Constanta, se va inchide in urmatoarele doua nopti pe un sector de aproape patru kilometri, pentru executia lucrarilor de montare a predalelor la pasajul care supratraverseaza autostrada in zona kilometrului 13, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„In perioada 21 – 23.06.2023, in intervalul orar 22:00 – 05:00, se inchide circulatia pe autostrada A2, Calea 1 (Bucuresti – Constanta), pe sectorul cuprins intre km. 11+700 si km. 15+500, pentru executia lucrarilor de montare a predalelor la pasajul care supratraverseaza autostrada in zona km. 13+330. Astfel, pe perioada lucrarilor, traficul rutier pe Calea 1 (Bucuresti – Constanta) va fi deviat pe urmatoarea ruta de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: directia de deplasare Bucuresti (Bvd. Theodor Pallady) – Constanta – Bvd. Theodor Pallady – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanta; directia de deplasare DN CB – Constanta – DN CB – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanta”, se arata in comunicatul companiei de drumuri.

In acest interval, circulatia rutiera pe Calea 2 (Constanta – Bucuresti) a autostrazii se va desfasura in conditii normale, pe cele doua benzi de circulatie, mentinandu-se pe carosabil semnalizarea rutiera temporara existenta la aceasta data, respectiv restrictionarea benzii de urgenta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: