Rebelul Prigojin i se adreseaza in premiera lui Putin: „Nimeni nu se va preda la cererea presedintelui, a serviciilor de securitate sau a oricui altcineva”

externe

putin, ambasadori

Presedintele rus Vladimir Putin „se inseala profund” atunci cand ii acuza pe combatantii grupului de mercenari Wagner de „tradare”, a declarat sambata Evgheni Prigojin, adaugand ca trupele sale nu intentioneaza sa se predea, relateaza agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

„In ceea ce priveste ‘tradarea de tara’, presedintele s-a inselat profund. Suntem patrioti”, a afirmat Prigojin intr-o inregistrare audio data publicitatii dupa discursul televizat al lui Putin de sambata dimineata.

„Nimeni nu se va preda la cererea presedintelui, a serviciilor de securitate sau a oricui altcineva”, a adaugat el. Este pentru prima data cand Evgheni Prigojin in vizeaza direct intr-o declaratie publica pe liderul de la Kremlin, potrivit AFP.

Prigojin a mai afirmat in inregistrare ca el si oamenii lui nu mai vor ca tara sa mai traiasca cu coruptie, minciuni si birocratie, relateaza Reuters.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: