Accident grav in Zeicani, doi motociclisti morti. Un sofer a intrat pe contrasens si a lovit sase motociclisti

news

Accident foarte grav in Zeicani, pe drumul Hateg – Caransebes. Un sofer ca a intrat pe contrasens a lovit un grup de sase motociclisti, dintre care doi au decedat. Motociclistii sunt maghiari.

„La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Politia Orasului Hateg a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul ca, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti.

Politistii ajunsi la fata locului, din primele cercetari preliminare, au stabilit ca, un barbat in varsta de 56 de ani, din municipiul Petrosani, judetul Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN68 din directia Caransebes spre Hateg, s-ar fi angajat in depasirea unei coloane de masini moment in care a intrat in coliziune cu un grup de 6 motociclisti care se deplasa din sens opus.

In urma accidentului a rezultat decesul a doi motociclisti, de cetatenie maghiara si ranirea grava a inca unui motociclist, de asemenea cetatean maghiar. Victima a fost preluata si transportata de catre un echipaj medical la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

La aceasta ora, traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulatie, neexistand ruta ocolitoare”, a anuntat purtatoarea de cuvant a politiei locale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: