A murit fostul ministru PSD Dan Matei Agathon. Pe vremea lui Nastase era poreclit „Spagaton”

news

Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului in Guvernul Nastase, a murit, la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de Alin Burcea, prim-vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

„Astazi s-a stins din viata fostul Ministru Dan Matei Agathon, pe care il consider Unicul Ministru din ultimii 33 de ani! Am avut onoarea sa lucrez 2 ani cu el si pot sa va spun ca a fost un om intr-adevar pasionat de aceasta Mare Industrie a Romaniei! Odihneste- te in pace, Prietene..!”, a scris pe pagina de Facebook Alin Burcea, lider al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.

Membru fondator al FSN, Dan Matei Agathon a ajuns director in Guvernul Romaniei imediat dupa 1989, iar din 1992 a fost ministru al Turismului, detinand acest post si in perioada 2000-2004.

Dan Matei Agathon a fost membru fondator al PDSR si deputat de Bacau, in perioada 1992-1996, 1996-2000 si 2000-2004, potrivit site-ului Camerei Deputatilor.

Informatiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, in conformitate cu legislatia aplicabila, doar in limita a 120 de caractere.
Fostul ministru al Turismului in Guvernul Nastase si-a legat numele de proiectul Dracula Park, pe care l-a initiat alaturi de Adrian Nastase, insa acesta nu s-a mai concretizat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: