O adolescenta de 14 ani, devenita mama la 12 ani, si-a abandonat fetita dupa ce s-a indragostit de un tanar de 22 de ani, la un botez

news

minori, conducere, masina, accident, Ploiesti

O poveste de dragoste ca in filmele de la Bollywood a avut loc, recent, in judetul Satu Mare. Un tanar, in varsta de 22 de ani, a cunoscut o tanara mama, in varsta de 14 ani, la un botez. A fost dragoste „la prima vedere”, iar cei doi s-au mutat impreuna chiar in aceeasi zi.

Potrivit informatiilor cotidianului local PortalSM, cei doi s-ar fi cunoscut la o petrecere organizata cu ocazia unui botez, de unde au plecat impreuna acasa la parintii baiatului. Ei au avut o relatie intre octombrie si decembrie 2022, perioada in care au intretinut raporturi sexuale consimtite, in mod repetat, potrivit judecatorilor.

Mama fetei afirma ca aceasta si-a inceput viata sexuala la varsta de doar 12 ani, in cursul anului 2020. In urma unei relatii avute in acea perioada, tanara a ramas insarcinata si a dat nastere unei fetite. Mama fetei a spus ca dupa ce a nascut, fiica sa a inceput sa umble pe la diferiti baieti. Femeia a sunat de cateva ori la politie pentru a sesiza disparitia ei, ultima data tanara fiind internata intr-un centru de minori.

Barbatul de 22 de ani le-a declarat judecatorilor ca a fost invitat la un botez, unde a cunoscut-o pe fata care i-a spus ca are 15 ani si are un copil. Acesta a precizat ca in acea seara a dus-o pe minora acasa la parintii lui, iar aceasta nu a mai plecat de acolo, anuntand-o pe mama ei ca locuieste cu el.

Dupa ce mama ei a dat-o din nou disparuta la Politie, organele de politie au mers la casa baiatului si au dus-o pe minora la un centru de minori.  Iubitul fetei a precizat ca dupa ce a iesit din centrul de minori, tanara a fost luata de catre parintii ei si de atunci nu a mai vorbit cu ea.

Tanarul este judecat acum pentru savarsirea infractiunii de intretinere de relatii sexuale cu un minor.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: