Pensionarul care foloseste un uscator pentru a-i speria pe soferii vitezomani, acestia incetinesc cand il vad cu „pistolul radar”

life

Imagini virale cu un pensionar care a gasit o solutie ingenioasa pentru a-i determina pe soferi sa incetineasca in preajma locuintei sale.

Pensionarul foloseste un uscator de par, pe care il tine in dreptul ochilor, lasand astfel soferilor impresia ca are un pistol radar pentru detectarea vitezei.

Imaginile, postate pe pagina Police in the Area a devenit virala, fiind inregistrate mii de comentarii in care pensionarul, in varsta de 74 de ani, este felicitat.

Nu este primul caz in care uscatorul este folosit pe post de sperietoare pentru vitezomani. In 2019, o pensionara din Statele Unite a aplicat aceeasi solutie.

Patti Baumgartner a vrut ca soferii sa nu mai circule cu viteza si sa incetineasca in cartierul ei din Montana, asa ca a luat ea insasi masuri.

„Ei uita sa incetineasca si sunt multi oameni care se plang ca nu pot merge pe jos sau cu bicicleta. Eu nici macar nu as incerca sa ma plimb cu bicicleta prin zona”, a declarat Baumgartner pentru KPAX, citata de Tampa Bay Times.

Noah Pesola, politist in Montana, a declarat: „Cel mai bun lucru la care m-am putut gandi a fost sa-i dau o palarie de politist si o insigna pentru a o face sa para un pic mai oficiala”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: