Un paramedic SMURD a agresat sexual o pacienta chiar in ambulanta care o ducea la spital. Femeia a dezvaluit apoi la spital ce a patit

news

turista, Marea Britanie, cearta, sot, alcool, disparuta, Maramures

Procurorii DIICOT anunta un nou caz grav de agresiune sexuala. Incidentul s-a intamplat in Bucuresti, chiar intr-o ambulanta care isi ducea pacienta la spital.

Pacienta era semiimobilizata si era transportata spital, insa s-a trezit si agresata sexual de paramedic. Conform unor surse judiciare, paramedicul se numeste Gheorghita Claudiu Delciu.

Dupa agresiune, el a sters imaginele de pe camerele de supraveghere din ambulanta, insa pacienta s-a plans la spital, la Elias, ca a fost pipaita.

Paramedicul este acum arestat la domiciliu, iar cazul a ajuns Tribunalul Militar Bucuresti.

„La data de 03.08.2023, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, militar activ, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de agresiune sexuala si alterarea integritatii datelor informatice.

S-a retinut ca la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu a profitat de faptul ca persoana vatamata majora, pacienta in transport catre o unitate spitaliceasca, se afla in imposibilitatea de a-si exprima vointa si a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuala.

De asemenea, pentru a elimina inregistrarile video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasata in interiorul autospecialei de transport pacienti, inculpatul a sters fara drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducand astfel atingere integritatii si disponibilitatii acestora .

La data de 04.08.2023, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Militar Bucuresti a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti”, se anunta intr-un comunicat oficial.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: