Cum s-a razbunat un avocat din Torino pe cea care l-a inselat. Ea credea ca urmeaza anuntul casatoriei, insa: „Dragi prieteni, sa nu credeti ca imi face placere sa ma fac incornorat in fata voastra”

life

Un cunoscut avocat si bancher din Torino, Massimo Segre, i-a provocat o surpriza de proportii femeii care credea ca o va lua de sotie. El a organizat o petrecere cu peste 150 de oameni, persoane din inalta societate din Torino, care au crezut ca vor asista la un anunt legat de casatoria sa cu Cristina Seymandi. Insa finalul anuntului i-a socat pe toti, mai ales pe Cristina Seymandi.

La inceputul petrecerii, Segre a pus mana pe microfon pentru a citi ceea ce Cristina credea ca este o scrisoare de dragoste.

„Ar trebui sa anunt ca in octombrie eu si Cristina ne vom casatori, apoi, reflectand, m-am gandit ca acesta nu este un cadou pentru ea, ci mai mult pentru mine. Care este cadoul pe care sa i-l fac Cristinei? Intotdeauna am crezut ca a iubi pe cineva inseamna sa ii doresti binele, chiar mai mult decat pe al tau. In acest caz, in aceasta seara, doresc sa-i ofer Cristinei libertatea de a iubi. Sa iubeasca o persoana, un avocat cunoscut, la care, in mod clar, tine mai mult decat la mine”, a spus avocatul.

Expresia Cristinei, pana atunci zambitoare, s-a schimbat brusc.

„Draga Cristina, stiu cat de mult esti indragostita mental si sexual de el, asa cum mi-ai marturisit. Stiu, de asemenea, ca inainte de el ai avut o relatie cu un cunoscut industrias. Dragi prieteni, sa nu credeti ca imi face placere sa ma fac incornorat in fata voastra toti, dar Cristina este atat de buna in a-si spune adevarurile incat nu puteam sa-i las doar ei relatarea motivului pentru care pun capat convietuirii mele cu ea in aceasta seara”, a adaugat avocatul.

„Sunt dezamagit, am inima franta. Ma invinovatesc pentru ca nu am inteles cum o femeie nu te poate iubi cu adevarat. Draga Cristina, du-te cu avocatul tau in Mykonos, fii fericita cu el. Dupa cum stii, totul este platit, ca si calatoria in Vietnam cu fiica ta, o fata frumoasa si serioasa care imi pare rau ca ar trebui sa fie afectata de aceasta situatie. Daca doriti la intoarcere putem evalua cum sa continuam o colaborare profesionala, povestea noastra impreuna se termina in aceasta seara. Va doresc fericire alaturi de noul partener si sa continuati sa straluciti in viata asa cum ati facut-o de-a lungul anilor”, a incheiat avocatul.

Cristina Seymandi

Massimo Segre

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: