O femeie (22 de ani) cazata la hotelul Mariott si-a abandonat copilul nou-nascut intr-o punga. Micutul a decedat

news

contabila, sinucidere, femeie, Unirii, omor, arestata

O femeie de 22 de ani, cazata la hotelul Mariott din Capitala si-a abandonat copilul nou-nascut, intr-o punga, anunta  Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 17. Copilul a fost gasit decedat duminica dimineata, in jurul orei 7, de catre un angajat al hotelului.

”In urma investigatiilor efectuate a reiesit faptul ca, punga a fost abandonata de catre o femeie, in varsta de 22 de ani, care se afla cazata la hotelul respectiv.

Cauza a fost preluata de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei”, anunta politistii.

Punga in care se afla copilul a fost gasita intr-o zona din apropierea hotelului.

Comunicatul Politiei

La data de 20 august 2023, in jurul orei 07:20, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 17 a fost sesizata de catre un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul ca un alt angajat al hotelului, care se ocupa de curatenie, a gasit, intr-o punga, un fat decedat.

In temeiul sesizarii, la fata locului s-au deplasat de urgenta politistii din cadrul Sectiei 17, care au confirmat cele sesizate initial.

In urma investigatiilor efectuate a reiesit faptul ca, punga a fost abandonata de catre o femeie, in varsta de 22 de ani, care se afla cazata la hotelul respectiv.

Cauza a fost preluata de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: