Jandarmul care i-a pus la punct pe „bombardierii din Costinesti” a platit unei ucrainence biletul de tren, ca femeia sa poata ajunge la Kiev

news

jandarm, Costinesti, bombardieri, femeie, Ucraina, caritate, bilet de tren

Jandarmul care i-a „disciplinat” pe cei patru batausi din Costinesti, primind admiratia unei tari intregi, nu este doar un profesionist remarcabil, ci si un om deosebit de generos si empatic. Una dintre faptele sale de caritate a fost dezvaluita de o femeie care a ramas placut impresionata de gestul facut de jandarm, si a hotarat sa impartaseasca si lumii cele intamplate, incercand sa il ajute pe acesta in caz ca va avea de suferit din partea superiorilor dupa „corectia” administrata celor patru bombardieri.

„Am  avut o experienta frumoasa alaturi de jandarm. Era data de 12 iulie, prima zi a mea la mare. Ma intorceam la cazare pe la 4 dimineata, dupa distractie, cand am dat de un grup de jandarmi care incercau sa rezolve un caz in care era implicata o femeie ucraineanca. Fiind vorbitoare de ucraineana, am decis sa ajut cu traducerea. M-a uimit foarte mult si mi-a ramas in suflet cum acelasi jandarm a venit cu initiativa proprie sa o ia acasa, sa-i dea de mancare, sotia sa i-a oferit si haine si au achitat biletul pana la Suceava, ca aceasta sa poata ajunge la Kiev! Faptul ca acum este tras la raspundere referitor la interventia fizica asupra unei persoane retinute… haideti sa nu uitam ca este in primul rand om, tot are dreptul de aparare. Cum a zis un om mare: Cand simti durerea, esti viu. Dar abia cand simti durerea unui strain esti OM”. Asa vreau sa demonstrez ca acest domn in primul si primul rand este OM. Sa ajuti o straina care a ramas fara bani, desculta, nemancata de 3 zile, dormind pe drumuri. Trebuie sa poti sa activezi in asa sfera si sa ramai tare!”, a transmis turista impresionata.

Reamintim ca politisti din cadrul Politiei statiunii Costinesti au fost sesizati, la data de 15 august a.c., in jurul orei 14.15, de doi barbati, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul ca ar fi fost agresati fizic, de mai multe persoane necunoscute.

Catre zona indicata s-au deplasat doua patrule mixte, formate din politisti si jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Tomis Constanta, care au identificat persoanele banuite, respectiv 6 barbati. Acestia au avut un comportament recalcitrant si agresiv fizic fata de politisti si jandarmi, carora le-au adresat si acte de amenintare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea lor, persoanele in cauza fiind conduse la sediul Politiei statiunii Costinesti.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: