Dej: Un barbat a fost arestat dupa ce si-a batut copilul si l-a lasat afara toata noaptea

news

Onesti, parcare, cutit, agresiune, sofer

Un barbat in varsta de 30 de ani din Dej a fost arestat pentru 30 de zile pentru violenta in familie, potrivit Dejeanul.

Barbatul si-a batut copilul de 11 ani si l-a dat afara din casa in miezul noptii. Cercetarile au fost demarate de politisti din oficiu.

Politistii au emis o ordonanta de retinere a individului pentru 24 de ore, iar la expirarea perioadei a fost prezentat instantei de judecata, care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

„Exista situatii in care copiii nu sunt loviti de agresor, insa simplul fapt ca asista la astfel de cazuri si sunt martorii violentelor in familie le poate afecta dezvoltarea fizica si psihica. Traumele, de cele mai multe ori pot fi ireversibile.

Copiii care cresc in medii violente sunt predispusi la dezvoltarea unor comportamente agresive, inspre a consuma alcool, droguri si chiar intra in anturaje care savarsesc infractiuni sau fapte antisociale.
Este esential ca ei sa primeasca sprijin pentru a face fata experientelor legate de violenta si sa inteleaga ca nu este normala convietuirea in frica si abuzuri!”, a transmis Politia Cluj.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: