Valcea: Copil de 10 ani prins la volanul unei masini

news

Un copil de 10 ani a fost observat in timp ce conducea o masina pe un drum judetean din Berislavesti, Valcea. Langa el se afla o femeie de 56 de ani care il lasase sa conduca, potrivit Gazeta de Sud.

Copilul a fost vazut de un politist aflat in timpul liber, care a oprit imediat autoturismul si si-a chemat in ajutor colegii.

„La data de 24 august a.c., agent sef de politie Mitu Marian de la Postul de Politie Salatrucel, care se afla in timpul liber, a observat, pe DJ 703 G, in localitatea Berislavesti, un copil care conducea un autoturism. Politistul a oprit autoturismul si a anuntat colegii aflati in timpul serviciului despre eveniment. La volan a fost identificat un minor, de 10 de ani, din localitate. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca autoturismul i-ar fi fost incredintat, pentru a-l conduce, de o femeie, de 56 de ani, care se afla in autoturism, in calitate de pasager”, au precizat reprezentantii IPJ Valcea.

In cauza a fost intocmit dosar penal. Se fac cercetari pentru incredintarea unui vehicul unei persoane care nu detine permis de conducere si pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: