Iubire inflacarata: o timisoreanca a fost injunghiata chiar in fata blocului unde locuia de fostul amant, de profesie pompier – VIDEO

news

explozie, Bucuresti, acumulare de gaze, Str Fizicienilor

Politistii si medicii de la Ambulanta Timis au fost solicitati sa intervina dupa ce o femeie de 32 de ani a fost injunghiata de fostul amant, in fata blocului in care locuia. Agresorul, spun surse din cadrul anchetei, este pompier, angajat al ISU Banat.

Incidentul s-a petrecut marti, in jurul orei 12, in fata blocului in care locuieste tanara, pe strada Constalatiei din Giroc. Femeia de 32 de ani a fost atacata de barbatul de 24 de ani, pompier angajat in cadrul ISU Banat, care a injunghiat-o de doua ori in spate. Dupa atac, agresorul a fugit.

Potrivit site-ului tion.ro, victima a reusit sa isi sune sotul sa ii spuna ce s-a intamplat, iar acesta a sunat la 112 si a cerut ajutor.

La fata locului au fost trimise echipaje de ambulanta si politie, iar femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au instituit filtre in zona si incearca acum sa dea de urma agresorului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: