O jacheta purtata de Michael Jackson intr-o reclama din anii 1980 s-a vandut la licitatie cu 250.000 de lire sterline

life

O jacheta de piele purtata de Michael Jackson in anii 1980 intr-o reclama la Pepsi, a fost cumparata cu 250.000 de lire sterline, potrivit BBC.

Articolul s-a aflat printre cele peste 200 de obiecte vandute vineri la Londra, inclusiv o jacheta a lui George Michael si o mesa a lui Amy Winehouse.

Obiecte care au apartinut lui David Bowie, Oasis, The Beatles, Elvis Presley, Queen si Johnny Marr au fost si ele licitate.

Michael Jackson a purtat jacheta in 1984, in prima dintr-o serie de reclame pe care superstarul le-a facut pentru compania de bauturi racoritoare. Acele reclame sunt cunoscute in principal pentru un incident in care parul lui Jackson a luat foc in timpul unei sesiuni de filmare, lasandu-l cu arsuri grave.

O chitara Gibson care a apartinut lui Angus Young de la AC/DC a ramas nevanduta, la fel ca o editie limitata a unui tonomat Yellow Submarine Beatles.

Anterior, o palarie fedora neagra pe care Michael Jackson a purtat-o chiar inainte de a executa celebrul sau dans moonwalk pentru prima data in 1983, s-a vandut la o licitatie la Paris in septembrie pentru 77.640 EUR.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: