Monstrul din Iasi. Un barbat a agresat sexual si violat trei copii mici pe care ii avea in plasament

news

Un barbat in varsta de 47 de ani din judetul Iasi este acuzat ca a abuzat fizic si sexual trei copii pe care ii avea in plasament. El a fost retinut pentru 24 de ore.

Surse judicare au declarat pentru aktual24.ro ca victimele au 9, 11 si 13 ani.

„La data de 21 noiembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi au retinut un barbat, in varsta de 47 de ani, din comuna Draguseni, banuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuala, viol si rele tratamente aplicate minorului.

In urma cercetarilor efectuate, a rezultat faptul ca cel in cauza, in perioada 2022-2023, ar fi supus in mod repetat la agresiuni verbale, fizice, sexuale, trei minori, care se aflau in grija sa.

In dimineata de 21 noiembrie a.c., in baza probatoriului administrat, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul unei grupe din cadrul IJJ Iasi, au efectuat o perchezitie domiciliara la imobilul unde acesta locuieste, fiind identificat, retinut pentru 24 de ore si introdus in Arestul IPJ Iasi.

Barbatul a fost prezentat Judecatoriei Iasi, fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile.

In cauza, este intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de agresiune sexuala, viol si rele tratamente aplicate minorului”, a anuntat IPJ Iasi.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: