Rusii au lansat azi-noapte cel mai mare atac cu drone impotriva Kievului, de la inceputul razboiului din Ucraina

externe

atac, drone, Kiev, cel mai mare, Rusia

Numarul persoanelor ranite in atacul Rusiei din 25 noiembrie asupra Ucrainei, care a vizat predominant Kievul si a fost cel mai mare atac cu drone asupra Ucrainei de la inceputul razboiului de amploare, a crescut la cinci persoane la Kiev, printre care si un copil de 11 ani, a anuntat primarul Kievului, Vitalii Klitciko, citat de cotidianul Kyiv Independent.

Potrivit lui Klitciko, toate persoanele ranite in atac au primit ingrijiri medicale si nu au avut nevoie de spitalizare.

Ucraina a doborat 71 din cele 75 de drone lansate de Rusia in cadrul unui atac masiv al Rusiei impotriva Ucrainei in dimineata zilei de 25 noiembrie, a raportat Fortele Aeriene. Atacul rusesc s-a concentrat predominant asupra Kievului.

Resturile de drone au cazut in cinci dintre cartierele orasului, provocand un incendiu la gradinita. Undele exploziei au spulberat geamurile cladirilor rezidentiale invecinate.

Primii respondenti ar fi salvat doua femei blocate intr-o cladire cu cinci etaje dupa ce resturile dronei au lovit-o, potrivit raportului.

Intre timp, administratia militara din regiunea Kiev a raportat ca mai multe case au fost avariate in regiune in urma atacului.

Nu au fost raportate nici lovituri impotriva infrastructurii critice si nici victime in regiunea Kiev.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: