A fost eliberat din puscarie fiul judecatoarei Dafinescu. Plin de tupeu, desi a lasat un copil orfan: „Du-te, ma, n-ai treaba, fata!” – Video

news

Mihai Dafinescu

Mihai Dafinescu, fiul judecatoarei Elena Dafinescu din Novaci, a fost eliberat marti din penitenciar, dupa ce a executat mai putin de doi ani in urma unei condamnari pentru ucidere din culpa.

Tribunalul Dolj a decis marti ca Dafinescu sa fie eliberat conditionat.

Dafinescu a fost condamnat la 4 ani, 6 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si de parasire a locului accidentului. Pe 19 august 2020, el a omorat cu masina o femeie de 52 de ani din Novaci, care se intorcea acasa de la munca, insotita de fiul ei adolescent. Dafinescu a fugit de la locul accidentul si s-a predat a doua zi la politie.

Intrebat de o jurnalista daca are vreu mesaj pentru familia celei omorate, Dafinescu a reactiobat agresiv: „Asta-i problema ta?”.

Intrebat daca regreta ceva, Dafinescu a continuat: „Du-te, ma, n-ai treaba, fata!”.

„Tribunalul Dolj l-a pus azi in libertate, dupa numai un an si cinci luni de detentie in penitenciar, pe fiul judecatoarei Dafinescu.

Citeste si: Cazul fiului unei judecatoare. Scapat fara pedeapsa dupa un viol, el a omorat cu masina o mama singura. Apoi a facut mai putin de un an de inchisoare

In august 2020, Dafinescu Mihai a ucis o femeie conducand sub influenta bauturilor alcoolice, si a fugit de la locul accidentului. Un copil de 16 ani a ramas orfan. Cu putin timp inainte, beizadeaua violase o tanara din Crasna.

Pentru toate acestea, a stat doi ani in arest la domiciliu, interval in care a beneficiat de multe plimbari sub pretextul unor consultatii medicale si interventii chirugicale.

Apoi, dupa ce a ramas definitiva condamnarea sa la 4 ani, 6 luni si 20 de zile de inchisoare, Dafinescu Mihai a fost dus la penitenciar. Abia in iulie 2022!

Iar astazi, dupa numai un an si cinci luni de detentie in penitenciar, Tribunalul Dolj a hotarat ca, gata, e de-ajuns. Merita eliberat conditionat!

Intre timp, judecatoarea Dafinescu a ajuns la Sectia Civila a Tribunalului Gorj, si nu are nici macar un minim de bun simt sa se abtina de la a judeca ziaristii care au relatat despre felul in care ne-a sfidat pe toti rezolvand, intr-un mod atat de mizerabil, cu o pedeapsa atat de infima, crima savarsita de fiul ei”, a relatat jurnalistul Narcis Daju.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: