Bucuresti: 10 autospeciale cu mascati, un fost politist s-a baricadat in casa dupa ce si-a amenintat vecina

news

Interventie mascati

Interventie in forta in Bucuresti, luni, pe strada Mitropolitul Veniamin Costache. Un fost politist si-a amenintat vecina dupa care s-a baricadat in casa.

UPDATE 12.20 Mascatii au intrat peste politist si il ridica.

Sunt zece autospeciale cu mascati, iar strada este blocata.

Fostul politist, acum pensionar, si-a amenintat o vecina apoi s-a baricadat in casa, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

O echipa de negociatori a fost desfasurata la fata locului.

Comunicatul Politiei

In aceasta dimineata, 8 ianuarie 2024, in jurul orei 05.55, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 18 Politie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, un barbat ar fi distrus geamul de la intrarea in locuinta unei femei.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul subunitatii, care au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind efectuata cercetarea la fata locului.

Ulterior, Sectia 18 Politie a fost sesizata, din nou, cu privire la faptul ca barbatul ar fi amenintat victima cu acte de violenta si s-ar fi inchis in apartament, refuzand orice comunicare cu politistii care au revenit la adresa.

Din cercetari, s-a stabilit ca acesta ar mai fi amenintat-o pe femeie si in alte situatii cu acte de violenta.

Astfel, la fata locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, precum si o echipa de negociatori.

La acest moment activitatile sunt in desfasurare.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: