Hateg: Bataie intre eleve. A intervenit si sora mai mare a uneia dintre ele, a dat si ea

news

Doua eleve cu varstele de 16 si 17 ani, din orasul Hateg, au batut-o pe o a treia, in varsta de 17 ani, pe strada. Fata batuta si-a chemat in ajutor sora mai mare, care le-a batut pe agresoare, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara citat de Renasterea.

Din datele preliminare ale anchetei politistilor, unul dintre motive ar fi fost ca microbuzul scolar ar fi intarziat din cauza uneia dintre fete.

Conflictul a izbucnit pe o strada din apropierea scolii in care invata cele trei adolescente si apoi a continuat in incinta unitatii de invatamant, iar ulterior pe o alta strada din oras.

La inceput, cele doua fete de 16 si 17 ani au lovit-o cu pumnii si picioarele pe eleva de 17 ani, chiar inainte de a incepe scoala. Zece minute mai tarziu, minora agresata si-a chemat sora, in varsta de 23 de ani, care a intrat intr-o sala de clasa, unde a agresat-o pe una dintre fetele care i-ar fi lovit sora.

Putin mai tarziu, cele doua surori s-au intalnit pe strada si cu o fata de 16 ani, care ar fi participat la agresiunea initiala, precum si cu o prietena a acesteia, ambele fiind lovite cu pumnii si picioarele.

„Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, cercetarile urmand a stabili circumstantele comiterii faptei si participatia concreta a fiecarei persoane banuite”, a precizat IPJ Hunedoara.

Politistii mentioneaza ca scoala la care au avut loc actele de violenta a fost verificata periodic de Politie si de Jandarmerie, in zona fiind desfasurate activitati de mentinere a ordinii si linistii publice.

Pe 30 ianuarie, politistii au desfasurat o actiune preventiva cu ocazia Zilei Internationale pentru Nonviolenta in Scoala.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: