Fotbalistul Cristi Tanase, surprins intr-o situatie jenanta: „Ce-ai patit, esti bine?”

news

Fostul fotbalist Cristi Tanase (36 de ani) apare intr-o filmare intr-o situatie jenanta. El era aproape lesinat, zacand pe jos si cu urme de sange in jur. Fotbalistul era mai mult decat confuz.

UPDATE Reactia lui Tanase: „Nu m-a batut nimeni, cine sa ma bata. Eram la usa apartamentului meu. Am fost la un sprit sambata si asteptam in fata usii, sa-mi deschida sotia. Am niste dinti provizorii, iar unul mi-a cazut. Repet, nu m-a batut nimeni. Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu ma intereseaza pe mine. Eu sunt un om care se distreza, ma simt bine”.

„Ce-ai patit, esti bine?”, este intrebat fotbalistul. Acesta se ridica cu greu de jos.

Recent, in decembrie 2023, Cristi Tanase a fost surprins la volan sub influenta substantelor interzise. Politistii din Pitesti i-au deschis dosar penal, iar fostul fotbalist a mers la IML pentru a i se preleva probe. A fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Supus la Drugtest, rezultatul a iesit pozitiv la o substanta interzisa. Permisul de conducere i-a fost suspendat.

„Pitesteanul Cristian Tanase, zis Dodel, fost fotbalist, a fost depistat, in aceasta seara, drogat in trafic, de catre politistii biroului rutier Pitesti. Fostul fotbalist, in varsta de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutina la marginea orasului, spre comuna Bradu.

Cum politistilor li s-a parut ciudat atat comportamentul lui, cat si modul in care ii privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a aratat ca nu consumase alcool. Pasul urmator a fost, fireste, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a iesit pozitiv la o substanta stupefianta, asa ca politistii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sange, pentru a stabili ce drog a consumat.

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri si a ramas fara permis de conducere pe perioada cercetarilor, fiindca i-a fost intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor interzise”, au declarat surse din politie pentru PRO TV.

De asemenea, in anul 2010, el a fost prins sub influenta bauturilor alcoolice la volan. A ramas fara permisul auto si la momentul acela.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: