Donald Trump a sustinut ca se comporta intentionat confuz, pentru a simula declinul cognitiv, dar in acelasi discurs afirma ca era presedinte in 2021 – VIDEO

externe

Donald Trump, protectionism, izolationism, secolul XIX, economie

In timpul unui miting desfasurat la North Charleston, in statul american Carolina de Sud, Donald Trump a incercat sa arunce in derizoriu recentele sale crize de confuzie si semne de declin cognitiv, sustinand ca totul este o joaca si ca o face intentionat, pentru a enerva presa.

„Dar cand spun ca Obama este presedintele tarii noastre, bla-bla-bla, ei spun: „Ha, Trump nu stie ca Spiden (sic) este presedinte”. Asa ca este foarte greu sa fii sarcastic. Cand interpun – pentru ca nu sunt un fan Nikki si nu sunt un fan Pelosi. Si cand interpun intentionat nume, au spus: „A confundat-o pe Pelosi cu Nikki. Cu Nikki cea smechera. Tricky Nikki. Nu stia ca e altcineva. Am interpus. Si au facut mare caz de asta. Am spus: „Nu, nu, cred ca amandoua au ceva in comun: sunt rele. Si tineti minte asta: cand fac o astfel de afirmatie despre Nikki, inseamna ca nu va candida niciodata pentru functia de vicepresedinte. Nu va candida niciodata la functia de vicepresedinte”, a declarat fostul presedinte, citat de Meidas Touch.

In ultima vreme, Donald Trump a afirmat in mod repetat ca il bate pe Barack Obama in sondaje, a insistat ca ai nevoie de buletinul de votant pentru a cumpara paine, a spus ca Jeb Bush a trimis trupe americane in Orientul Mijlociu, s-a laudat ca numeste porumbul „aur nelichid”, a spus ca Joe Biden a pornit al Doilea Razboi Mondial si a confundat-o pe Nikki Haley cu Nancy Pelosi de patru ori intr-un singur discurs, printre alte scapari cognitive.

Mai mult, chiar in timpul discursului de aseara Donald Trump a parut sa nu-si aminteasca intre ce ani a fost presedinte. El s-a laudat cu „succesele deosebite pe care economia americana le-a avut in urma cu doar trei ani, sub presedintele Trump” – uitand insa ca in 2021 el deja nu mai era presedinte de un an. De asemenea, Trump s-a laudat recent ca a trecut cu brio numeroase teste cognitive, care sunt concepute pentru a testa semnele de dementa senila si pentru a-i pune pe pacienti sa identifice imagini precum o girafa sau un elefant.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: