Supravietuitoare a incendiului din Valencia: O pisica a fost gasita de pompieri in ruinele carbonizate ale blocului, la 8 zile dupa incendiu

externe

O pisica vie a fost gasita de pompierii din orasul spaniol Valencia in ruinele carbonizate ale blocului devastat de un incendiu urias in urma cu opt zile, potrivit Reuters.

Numita Coco, felina a fost recuperata de stapanii sai care nu mai sperau sa o gaseasca dupa incendiul care a luat viata a 10 persoane si a zeci de animale de companie.

Pompierii au descoperit pisica la etajul 13, la doua etaje deasupra apartamentului lor, in partea din cladire care a suferit cele mai putine pagube. Coco parea sa se fi refugiat intr-o nisa a hidrantilor de incendiu.

Stapanii pisicii au dus-o la o clinica veterinara pentru un control complet si aceasta parea sa fie sanatoasa, desi mirosea puternic a fum. A ramas sub observatie de 24 de ore pentru a stabili daca si in ce masura este deshidratata.

Incendiul mortal, care s-a extins rapid din cauza vantului puternic, a izbucnit in seara de 22 februarie.

Peste 150 de supravietuitori sunt adapostiti temporar in locuinte sociale, in timp ce asteapta o solutie mai permanenta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: