Tragedie in muntii Rodnei. O turista, cautata de salvamontisti, a fost gasita moarta

news

Potrivit reprezentantilor Salvamont, salvatori din judetul Bistrita Nasaud au intervenit, sambata, pentru recuperarea unei femei care a cazut zeci de metri in gol, pe un traseu din muntii Rodnei. La fata locului fusese directionat si un elicopter SMURD.

Din nefericire, femeia care a cazut in gol zeci de metri, in Muntii Rodnei, a fost gasita decedata, a informat, sambata seara, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud. „Primele echipaje au ajuns la locul solicitarii, dar, din nefericire, victima a fost gasita cu leziuni incompatibile cu viata”, a transmis ISU.

„Un echipaj de pompieri ce incadreaza senilata, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Statia Sangeorz-Bai, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Rodna, un echipaj Salvamont si echipaje din cadrul Jandarmeriei Bistrita intervin in muntii Rodnei, zona Poiana cu Narcise unde o turista in varsta de aproximativ 50 de ani a cazut in gol, aproximativ 30 de metri, de pe traseul de creasta al muntelui”, a anuntat initial, conform news.ro, ISU Bistrita Nasaud.

(foto: facebook.com/serviciulpublicsalvamontBN)

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: