Robert Negoita si Gabriela Firea au rezolvat deja problema traficului din Bucuresti. Din gura – VIDEO

politica

Gabriela Firea, trafic, Bucuresti, Robert Negoita, Nicusor Dan

Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoita si fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, care candideaza la Primaria Capitalei din partea PSD, s-au intalnit luni la pranz pe un teren unde Primaria Sectorului 3 depoziteaza materiale de constructii neutilizate.

Gabriela Firea a mentionat faptul ca a lasat la primarie, din timpul mandatului sau, Planul de Mobilitate Durabila 2016 – 2030, plan care a fost realizat impreuna cu specialistii BERD si care a fost aprobat in anul 2017. Totodata, fostul edil a acuzat actuala administratie de blocarea mai multor proiecte de infrastructura ale primarilor de sectoare.

„Am fost impreuna cu Robert Negoita, colegul meu primarul de la Sectorul 3, sa vad cum zac nefolosite materialele pentru pasajele blocate. Este trist! E foarte importanta colaborarea dintre Primaria generala si cele de sector, iar dupa cum stiti am o buna relatie cu primarii de sectoare. Sunt convinsa ca vom lucra foarte bine impreuna, dupa 9 iunie”, a scris Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook.

Robert Negoita a mentionat faptul ca materialele trebuiau folosite la cele trei pasaje de la Mihai Bravu, care au devenit un singur pasaj, al carui proiect ar fi blocat de actualul primar al Capitalei, Nicusor Dan, pe care il acuza ca blocheaza toate „proiectele de fluidizare a traficului”.

Robert Negoita a spus in videoclipul de pe contul de Facebook al Gabrielei Firea ca primarul Nicusor Dan „nici macar nu raspunde la telefon, nici macar nu raspunde la mesaj” si ca nu are „asteptari” ca edilul sa vina sa vada materialele de constructii care se afla pe campul de unde s-a filmat.

Mai mult, primarul de la Sectorul 3 s-a declarat nerabdator ca Gabriela Firea sa devina din nou primar al Capitalei: „de-abia astept sa ajungi primar general si sa semnezi, atat trebuie, sa semnezi predarea de amplasament, avem toate avizele, avem toate autorizatiile, avem tot”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: