Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

externe

Donald Tusk, amenintare, moarte, tentativa de asasinar, Robert Fico

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea dupa impuscarea omologului sau slovac, Robert Fico. Tusk a aratat o postare care ii este adresata.

„Astazi, slovacii ne-au dat un exemplu despre ce sa facem cu Donald Tusk daca nu reuseste sa finalizeze CPK (un mega-proiect de aeroport planificat de guvernul precedent, dar care acum este in curs de revizuire)”, a scris un utilizator miercuri, la scurt timp dupa atacul asupra lui Fico.

„A fost foarte mult ieri. O viziune a Poloniei”, a scris Tusk, postand o captura de ecran a comentariului, informeaza Reuters.

Fico a fost impuscat miercuri de un barbat in varsta de 71 de ani, care a fost retinut rapid de politie. El risca de la 25 de ani pana la inchisoare pe viata.

In ultimele saptamani, Tusk a avertizat cu privire la un razboi iminent cu Rusia si a vorbit despre intensificarea razboiului hibrid rusesc, inclusiv a amenintarilor cibernetice.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: