Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

life

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului statului Wisconsin s-au transformat in fum, potrivit AP.

Plantele au crescut intr-o gradina de lalele din fata sediului guvernului statal, a informat joi WMTV-TV.

Angajatii Departamentului de Administrtie au indepartat plantele, insa agentia nu a putut stabili daca acestea sunt marijuana sau canepa. Ambele sunt forme de canabis, dar numai marijuana are compusul care ii face pe oameni. Un purtator de cuvant al institutiei nu a raspuns la intrebarile despre cum ar fi putut plantele sa ajunga in gradina.

Botanistul Shelby Ellison de la Universitatea Wisconsin-Madison, care a examinat plantele pentru WMTV inainte de a fi indepartate, a declarat postului ca sunt plante de canabis, dar nu poate spune cu certitudine daca sunt marijuana sau canepa. Ar trebui testate nivelurile de THCpentru a determina daca este o planta de tip medicament sau canepa. Ea a spus ca erau zeci de plante in gradina, sugerand ca cineva le-a plantat intentionat. „A fost un numar prea mare de plante ca sa fie ceva accidental”, a spus Ellison.

Marijuana ramane ilegala sub toate formele in Wisconsin. Republicanii au prezentat un proiect de lege care ar fi legalizat marijuana in scopuri medicale, dar nu au putut sa obtina sprijinul necesar in Senatul de stat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: