Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

externe

dragor de mine, rusia

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul de stiri din Kiev, Glavcom. Aparatorii ucraineni au distrus dragorul de mine rusesc „Kovrovets”. Anuntul a fost facut de Fortele Navale ale Fortelor Armate ale Ucrainei.

„In aceasta seara, Fortele de Aparare ale Ucrainei au distrus un dragor de mine marine al Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse, ‘Kovrovets’. Fortele Navale, impreuna cu camarazii nostri, continua sa ne aduca mai aproape de victorie”, se arata in mesaj.

„Kovrovets” este o nava de dragare a minelor marine, proiectata pentru indepartarea sau preluarea, pentru a fi refolosite, a minelor pentru a permite inaintarea in siguranta a navelor si vaselor, dar si pentru participarea la amplasarea de mine. Acesta facea parte din Flota Marii Negre a Federatiei Ruse. A intrat in serviciu in 1974.

„Reamintim ca, la inceputul lunii mai, Directia principala de informatii a armatei a distrus o ambarcatiune rapida inamica in largul peninsulei Crimeea,” au mai transmis Fortele Navale ucrainene.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: