Donald Trump, huiduit copios la Conferinta Libertariana, desi le-a promis celor prezenti ca-l va gratia pe un traficant de droguri care a distrus mii de vieti – VIDEO

externe

Donald Trump, pronuntare, sentinta, Stormy Daniels, dupa alegeri

Candidatul prezidential Donald Trump a fost huiduit copios de multi dintre cei prezenti la Conventia nationala libertariana desfasurat in weekend, o schimbare marcanta fata de adulatia pe care o primeste la mitinguri din partea sustinatorilor sai loiali.

Libertarienii, care cred in guvernarea limitata si in libertatea individuala, ii reproseaza lui Trump, un republican, ca a grabit crearea unui vaccin COVID-19 atunci cand era presedinte si ca nu a facut mai mult pentru a opri restrictiile de sanatate publica asupra celor nevaccinati in timpul pandemiei.

Cand Trump a urcat pe scena de la Washington, au fost huiduieli puternice. Doar o parte mai mica a multimii, formata din sustinatorii lui Trump, l-a aclamat.

Cu putin timp inainte de aparitia sa pe scena, un membru al Partidului Libertarienilor a strigat: „Donald Trump ar fi trebuit sa primeasca un glont!”.

Campania lui Trump nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea CNN, cu privire la primirea ostila.

Libertarienii au obtinut doar 1,2% din voturile nationale in 2020, adica aproximativ 1,8 milioane de voturi, dar alegerile din noiembrie ar putea fi decise de doar cateva zeci de mii de voturi intr-o mana de state de lupta, asa ca Trump incearca sa indeparteze o parte din sprijinul acordat de libertarieni presedintelui Biden.

Trump, care a fost presedinte intre 2017 si 2021, a evidentiat imediat in discursul sau de sambata totalul de 88 de acuzatii de infractiuni cu care se confrunta in patru procese federale si de stat.„Daca nu eram libertarian, acum sunt”, a spus el sambata. El a denuntat administratia presedintelui Joe Biden, contracandidatul sau in rejudecarea alegerilor din 5 noiembrie, si a colegilor democrati ai lui Biden ca facand parte dintr-o „ascensiune a fascismului de stanga”.

Trump a incercat sa apeleze la libertarieni, care au mai multe puncte comune cu pozitiile politice ale republicanilor decat cu cele ale democratilor pe teme precum taxele si marimea guvernului, in ceea ce se asteapta sa fie o alegere foarte disputata.

El a adaugat: „Nu ar trebui sa ne luptam intre noi”. El le-a cerut libertarienilor sa lucreze cu el pentru a-l invinge pe Biden, un apel care a fost intampinat cu multe huiduieli, desi marea majoritate a multimii se opunea cu inversunare lui Biden si administratiei sale.

Aparitia lui Trump la adunarea libertarienilor, neobisnuita pentru un candidat republican la Casa Alba, a semnalat, de asemenea, cat de serios iau el si echipa sa de campanie amenintarea celui de-al treilea candidat, Robert F. Kennedy Jr., care se opune de mult timp vaccinurilor si mandatelor. Kennedy a fost rapid eliminat duminica de la nominalizarea prezidentiala a partidului.

Trump a intensificat atacurile la adresa lui Kennedy, care candideaza ca independent, numindu-l recent un „fals” sustinator anti-vaccinare.

Sondajele de opinie sugereaza ca Kennedy va deturna voturi atat de la Trump, cat si de la Biden, dar nu este inca clar care dintre candidatii din partidele majore va fi mai afectat de candidatura lui Kennedy la Casa Alba, care se afla la mare distanta.

„Partidul Libertarian poate face o mare diferenta. Daca ne unim, vom fi de neoprit”, a spus Trump intr-un amestec de aplauze si huiduieli.

Trump a spus ca este un „libertarian fara sa incerce sa fie unul” si ca Partidul Libertarian ar trebui sa il sustina, o alta replica intampinata cu huiduieli si huiduieli.

Mai mult, fostul presedinte a promis ca, daca libertarienii il vor alege presedinte pe el, il va gratia chiar din prima zi a mandatului pe Ross Ulbricht, un traficant de droguri considerat responsabil de mii de decese provocate de drogurile si produsele ilegale pe care le vindea pe site-ul de darkweb Silk Road.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: