O noua moarte ingrozitoare zguduie Romania: fetita din Gorj data disparuta luni seara a fost gasita intr-o rapa, la 500 de metri de casa. Procurorii au deschis dosar pentru ucidere din culpa

news

Raisa, fetita, ucisa, Gorj, verisor, crima

Raisa, fetita de doi ani din Dolj, care a fost data disparuta luni seara, a fost gasita moarta in aceasta dimineata, intr-o rapa situata la cateva sute de metri de casa parintilor ei.

„Politisti (dotati si cu dispozitive de termoviziune), jandarmi, pompieri (cu dispozitive de termoviziune), lucratori Slvamont Gorj si Salvamont Valcea(cu drone cu termoviziune) si cu sprijinul unui numar semnificativ de voluntari, conductori ATV si moto-cross au continuat activitatile de cautare pe o zona de aproximativ 15 km patrati.

De la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I. care a acordat sprijin aerian.

Din nefericire, fetita nu a fost gasita, cautarile urmand a fi continuate si in cursul acestei zile”, au anuntat autoritatile.

Potrivit martorilor oculari, trupul fetitei era plin de sange, iar procurorii au deschis deja dosar penal pentru ucidere din culpa.

Incadrarea exacta se va face dupa ce legistii se vor pronunta daca moartea a fost violenta.

Mai multe persoane din familie au fost ridicate pentru audieri.

S-a spus initial ca micuta ar fi disparut din fata casei, unde se juca impreuna cu cativa copii, insa o camera de supraveghere a unui vecin a surprins-o in momentul in care a intrat in curtea casei si nu a mai iesit. De aceea, este luata in calcul ipoteza ca fetita ar fi iesit prin spatele casei unde este o gradina, nu este gard si ar fi luat-o singura pe camp.

Fetita a fost cautata toata noaptea. In aceasta dimineata au fost reluate cautarile si, din pacate, a fost gasit trupul neinsufletit al Raisei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: