Un barbat din Ialomita, gasit decedat in casa, dupa ce bomba artizanala pe care o construia a explodat

news

barbat, fetesti, mort, explozie, bomba artizanala

Un barbat din Fetesti, Ialomita, a murit in timp ce construia o bomba artizanala in propria casa. Bomba a explodat in locuinta acestuia si, desi pompierii si echipajele medicale au intervenit de urgenta la fata locului, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Anchetatorii au gasit resturi de explozibil in incaperea in care a fost gasit trupul barbatului, scrie Gazeta de Sud.

„Politistii au fost sesizati, prin SNUAU 112, ca din locuinta unui barbat, de 44 de ani, din municipiul Fetesti, iese fum ca urmare a unui zgomot puternic. Acesta este inconstient. La fata locului, s-a deplasat o echipa complexa de politisti, pompieri, jandarmi si medici, care au constatat decesul barbatului. In interiorul locuintei au identificat mai multe obiecte susceptibile a contine materiale pirotehnice si explozive”, potrivit IPJ Ialomita.

Anchetatorii au gasit in locuinta articole pirotehnice si elemente de munitie, care au fost ridicate in conditii de siguranta si urmeaza a fi expertizate.

Pentru ridicarea in conditii de siguranta si investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigazii Antitero a Serviciului Roman de Informatii. Cercetarile se deruleaza sub conducerea Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita. A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de: omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si nerespectarea regimului materiilor explozive.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: