Olympiakos: Echipa si suporterii au petrecut toata noaptea la Pireu dupa castigarea Cupei Ligii Conferintelor UEFA

externe

sarbatoare olimpiacos

Sarbatorile suporterilor lui Olympiakos pentru cucerirea istorica a Cupei Ligii Conferintelor UEFA, primul trofeu european pentru un club grec, au durat pana in zori, dupa victoria de ieri cu 1-0 in fata Fiorentinei pe AEK Arena, relateaza Kathimerini.

Intr-o atmosfera de sarbatoare, cu generatoare de fum, artificii, sloganuri, suporterii lui Olympiakos au transformat noaptea in zi in tot Pireul si, bineinteles, in majoritatea oraselor din Grecia. Jucatorii si stafful echipei au facut un tur al orasului intr-un autobuz deschis dupa care s-au indreptat spre Teatrul Municipal, unde ii astepta grosul celor aproximativ 100.000 de fani ai lor.

Jucatorii si conducerea tehnica a lui Olympiakos, in frunte cu presedintele Vangelis Marinakis, au fost asteptati la Teatrul Municipal de catre primarul din Pireu, iar putin mai tarziu, in fata zonei special amenajate din Piata Korai, Marinakis, precum si capitanul Kostas Fortounis au vorbit in fata miilor de fani ai echipei.

Meciul

Cu un gol marcat de El Kaabi in al doilea sfert de ora de prelungiri al unui meci dramatic, Olympiacos a castigat primul titlu european al echipei pe AEK Arena.

Meciul parea ca se va ajunge la penalty-uri, dar cel mai bun marcator al competitiei, Ayoub El Kaabi, a profitat de centrarea lui Esse si a marcat unul dintre cele mai dificile goluri din cariera sa, dar si cel mai important.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: