Incendiu izbucnit la o unitate turistica din Tulcea din cauza unui fulger. A fost stins dupa sapte ore

news

Un incendiu care a izbucnit joi la un bungalow al unei unitati turistice din localitatea Crisan, judetul Tulcea, a fost stins, dupa aproximativ sapte ore.

La fata locului s-au deplasat noua subofiteri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crisan, cu trei ambarcatiuni, dintre care una apartinand SMURD.

„La sosirea fortelor de interventie, incendiul se manifesta cu flacara deschisa si degajari mari de fum la acoperisul si la etajul superior al cladirii. Datorita faptului ca acoperisul era din stuf, pericolul de propagare a flacarilor la intreaga structura de primire turistica era foarte mare. Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flacari”, a transmis ISU Delta Tulcea.

Dupa aproximativ sapte ore, incendiul a fost lichidat in limitele gasite si s-a stabilit ca, cel mai probabil, a izbucnit de la un fulger.

In urma incendiului au fost afectate acoperisul cladirii si etajul superior al acesteia, pompierii reusind sa lichideze focul inainte ca acesta sa se extinda si la parter, au precizat reprezentantii ISU.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: