S-a aruncat de la etaj o avocata din Bucuresti. Ea avea numai 33 de ani

news

O avocata din Bucuresti, Andreea Daciu, s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etaj, ea avea numai 33 de ani, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

„Astazi, 31 mai 2024, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 23 Politie au fost sesizati, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat in Sectorul 3.

Deplasandu-se cu operativitate la fata locului, politistii au constatat ca aspectele sesizate se confirma, in cauza fiind identificata o femeie, in varsta de 33 de ani.

De asemenea echipajele de prim-ajutor, sosite la adresa, au constatat decesul acesteia.

La acest moment, activitatile sunt in dinamica.

Cercetarile sunt efectuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri – DGPMB, in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, precum si dispunerea masurilor legale care se impun.

Trupul neinsufletit va fi transportat la Institutul National de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei”, au anuntat politistii, oficial.

Avocata Andreea Danciu a contribuit si la volumul de specialitate „Teste grila. Drept civil. Drept procesual civil ed. 6 vol.1. Actualizat conform legii nr. 310 pe 2018”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: