Tanarul de 19 ani care s-a inecat in Olt era fotbalist la CSM Slatina Under 19. Mesajul transmis de clubul slatinean

news

Tanarul, in varsta de doar 19 ani, din Slatina, care s-a inecat in raul Olt, dupa ce s-a rasturnat cu skijetul, era component al echipei de fotbal Under 19 de la CSM Slatina. Flavius Magraon era in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Slatina, iar peste doar cateva zile avea festivitatea de absolvire. Clubul CSM Slatina a transmis un mesaj de condoleante, dupa tragedia petrecuta sambata seara, conform Gazeta Noua din Slatina.

Tanarul inecat in raul Olt, in comuna Vergulesa, practica fotbalul, fiind component al echipei Under 19 de la CSM Slatina. Flavius Magraon a evoluat, in acest sezon, sub forma de imprumut, pentru divizionara a treia, Petrolul Potcoava.

Tanarul jucator si-a pierdut viata sambata seara, dupa ce s-a rasturnat cu skijetul pe raul Olt. Trupul neinsufletit a fost gasit de catre scafandrii ISU Olt la 100 de metri in larg, duminica, in jurul pranzului.

Tanarul, impreuna cu un alt baiat, in varsta de 17 ani a cazut in apa si se spune ca nu stia sa inoate si nu a reusit sa se salveze. Pe al doilea tanar, pompierii l-au gasit la mal atunci cand au venit la fata locului dupa ce s-a apelat la ei prin intermediul apelului efectuat la 112.

„Este greu sa gasim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul in aceste momente pricinuite de vestea pierderii tanarului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucatorul, in varsta de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub forma de imprumut pentru Petrolul Pocoava, si-a pierdut viata intr-un nefericit incident petrecut pe raul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii si toti cei care l-au cunoscut sunt cu totii afectati de aceasta tragedie.

Transmitem condoleante si putere familiei in cea mai grea incercare a vietii! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul lui!”, este mesajul transmis de oficialii echipei CSM Slatina.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: